Vardagar

09:00

18:00

Salongen

 

14448893_1194030570648313_1833533014630768073_n.jpg

Karin

Karin heter jag och har jobbat som frisör i 16 år varav 9 år som ekofrisör. Ganska snabbt insåg jag att jag ville hitta ett bättre och skonsammare alternativ för hårvård och valde därför att bli ekofrisör, vilket var ett lyckoval. Naturen ligger mig varmt om hjärtat med dess växter som uttrycker sig i olika färger och former vilket ger mig inspiration och skaparglädje. Jag är en passionerad miljönörd såväl i mitt privatliv som i mitt yrkesliv. Även djur ligger mig väldigt varmt om hjärtat, speciellt mina två hundar som jag brukar vara ute och springa tillsammans med. Jag älskar mitt yrke där jag träffar en sån palett av olika människor och får använda mina färdigheter till att skapa en helhet och sprida glädje.

13938447_1158437537540950_7759097588926850416_n.jpg

 

Sara

Mitt namn är Sara, jag är nyutbildad frisör och just nu har jag min trainee tid här på Hairmoni. Få klippa en snygg frisyr, färga håret till en häftig ibland en galen färg, göra håruppsättningar, allt det här är konst och det är den här slags konsten jag älskar att få skapa på levande tavlor. Smådetaljer i frisyren, färgen eller i håruppsättningen gör helheten mer levande och väldigt lite kan göra väldigt mycket, det är något som jag tycker om att fokusera på. Jag älskar att blanda mjukt och hårt, allt från klassiskt till fantasy. Det leder mig till ett utav mina stora intressen vilket är att fotografera. Jag vill fånga allt på bild för att inte glömma den stunden man åstadkommit något vackert.

 

Ekologisk salong

Vår strävan är att vara ekologiska med så rena produkter som det går.

Vi använder mineralfärg, baserad på naturliga mineraler som blandas med vatten. Som färg används även "Natulique" och växtfärg. Som schampo, balsam och styling har vi märken som John Master Organics, Edge och C/O Gerd. Fråga oss och vi hjälper dig att hitta den färg eller produkt som passar bäst till dig och ditt hår. Vid blekning används en blandning av lera, örter och silke.

Permanent gör vi först när ett tillräckligt ekologiskt alternativ dyker upp.

Vill du bli en av oss?

Just nu söker vi fler frisörer, hör av dig!

Butiken

  • Schampo, balsam och stylingprodukter
  • En fantastisk hårmask från Hamadi
  • Senna, en riktig dunderkur för känsliga hårbottnar
  • Gojibär, fullproppade med vitaminer och antioxidanter
  • Miljövänligt alternativ till tvättmedel: Tvättnötter
  • Smink från Lotus
  • Lördagsgodis till barnen eller dig själv

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer »